← TORNAR

Recomanacions abans de venir als campaments de música

Els campaments d'estiu són una oportunitat única per créixer, tant musicalment com personalment. A Camp Festival, ens esforcem perquè cada participant visqui una experiència inoblidable. Per assegurar-te que aprofites al màxim aquesta aventura, aquí tens algunes recomanacions útils!

1. Vine amb moltes ganes de passar-t’ho bé

La nostra prioritat és que et diverteixis mentre aprens. A Camp Festival, la diversió i l’aprenentatge van de la mà. Vine amb una actitud positiva i obert a conèixer nous amics i gaudir de totes les activitats.

 

2. Escolta els temes abans de venir

Els professors t’han proporcionat una llista de temes. Escolta’ls abans de venir t’ajudarà a familiaritzar-te amb la música que tocarem. Si pots, intenta tocar-los; això et donarà una gran avantatge i et sentiràs més còmode durant les sessions.

 

3. Porta els instruments que sàpigues tocar

Mai saps quan podràs utilitzar els teus instruments. Hi ha moltes estones lliures on podràs practicar i potser fins i tot unir-te a improvisacions espontànies amb altres participants, per exemple amb un ukelele. És una gran oportunitat per experimentar amb diferents sons i estils.

 


T’agradaria conèixer de primera mà les nostres classes de música als campaments de Camp Festival? Inscriu-te a les nostres colònies musicals abans que s’acabin les places del teu instrument!

 

4. No t'oblidis dels accessoris i partitures

Assegura’t de portar tots els accessoris necessaris, com cordes de recanvi, baquetes, afinadors...També és útil tenir les partitures o llibres de música que estiguis estudiant, ja que poden servir-te tant a les classes com en els moments de pràctica lliure.

 

5. Obre la ment i participa en totes les activitats

Els campaments ofereixen una varietat d'activitats més enllà de les classes de música, com tallers, jocs i esdeveniments socials. Participar-hi és una bona manera de fer nous amics i enriquir la teva experiència.

 

campaments de música

6. Manté una actitud col·laborativa

Treballar amb altres músics pot ser molt enriquidor. Vine amb la disposició d'aprendre dels altres participants i convidats i de compartir els teus coneixements. La col·laboració i el treball en equip són claus per crear una atmosfera harmoniosa i productiva.

 

7. Porta roba adequada i protecció solar

Assegura't de portar roba còmoda per a les classes i activitats físiques. No t'oblidis de la protecció solar, especialment si les activitats es fan a l'aire lliure. Un barret, ulleres de sol i crema solar seran els teus aliats.

 

8. Perd les teves pors amb nosaltres!

No et preocupis si estàs nerviós o nerviosa. Faràs molts amics i tindràs la sort de compartir bons moments amb gent del teu nivell musical. En uns dies estarem rient-nos de tot això, ja veuràs!

Aquests són només alguns consells per ajudar-te a preparar-te per als campaments de música. Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a preguntar-nos!

Ens veiem aviat a Camp Festival!

CAMPAMENT
ACTIVITATS
QUI SOM?
INSCRIU-TE!
BLOG