← TORNAR

Omple de música aquest estiu!

L'estiu 2024 s’apropa amb una proposta inoblidable: les colònies musicals de Camp Festival. Aquests campaments musicals, dissenyats per joves d'11 a 17 anys, ofereixen una experiència única on la formació, la música i la diversió es donen la mà

 

Formació musical de primer nivell

A Camp Festival, els participants tindran l'oportunitat d'aprendre i perfeccionar les seves habilitats musicals amb professors d'alt nivell i artistes convidats del panorama musical català. Vols saber quins seran els convidats oficials d’aquest Camp Festival 2024? Entra a aquest enllaç!

Cada dia, els assistents gaudiran d’hores de formació musical intensiva, cobrint una àmplia gamma d'instruments, veu i estils musicals. Aquesta formació no només inclou classes pràctiques, sinó també sessions teòriques i workshops especialitzats que ajudaran els joves a aprofundir en el seu coneixement musical.

 

Activitats lúdiques i gimcanes

A més de la formació de música, Camp Festival assegura que els participants tinguin un estiu ple de diversió. Els monitors tenen preparades una sèrie d'activitats lúdiques i gimcanes que fomenten la cooperació i l'amistat entre els joves. Des de jocs a l'aire lliure fins a activitats de nit, cada dia és una nova oportunitat per crear records inoblidables.

música estiu

Una ubicació privilegiada

Els campaments es realitzaran a la Casa de Colònies La Figuera, una masia del segle XIV situada en plena natura. Aquest entorn idíl·lic proporciona el marc perfecte per desconnectar de la rutina diària i submergir-se en una experiència única. La tranquil·litat i la natura del lloc permeten als participants concentrar-se plenament en la música i gaudir de l'aire lliure.

 

T’agradaria conèixer de primera mà les nostresclasses de música als campaments de Camp Festival? Inscriu-te a les nostres colònies musicals abans que s’acabin les places del teu instrument!

 

Concert final i exhibició de talents

L'últim dia de campament és especialment emocionant, ja que els participants tindran l'oportunitat de demostrar tot el que han après en un concert final. Aquest esdeveniment està obert a les famílies, oferint una gran oportunitat per veure els progressos i talents dels joves músics. És un moment de gran orgull i satisfacció tant per als alumnes com per als seus professors.

música estiu

 

Per a tots els nivells i estils

No importa el nivell o l'estil musical, a Camp Festival trobaràs un espai on compartir la teva passió amb altres joves i aprendre dels millors. Els campaments estan dissenyats per acollir joves amb diferents nivells d'experiència, des de principiants fins a avançats, assegurant que tothom pugui beneficiar-se i gaudir al màxim de les classes.

Informació i inscripcions

Per a més informació i inscripcions entra a aquest enllaç. No perdis l'oportunitat de viure un estiu ple de música, diversió i aprenentatge!

CAMPAMENT
ACTIVITATS
QUI SOM?
INSCRIU-TE!
BLOG