← TORNAR

Inscriu-te a la nostra Escola de Música aquest estiu

L'estiu és una època de l'any en què molts estudiants gaudeixen de les vacances: relaxant-se i disfrutant del bon temps. No obstant això, per als amants de la música, l'estiu també pot ser una oportunitat única per aprofundir en la seva passió i millorar les seves habilitats musicals. Apuntar-se a una escola de música durant aquests mesos d’estiu pot ser una decisió intel·ligent i enriquidora. Per aquest motiu, t’expliquem per què creiem que has de conèixer les colònies musicals de Camp Festival

 

Menys pressió, més llibertat creativa

Amb les obligacions acadèmiques reduïdes durant l'estiu, els estudiants tenen l'oportunitat de centrar-se totalment en una bona escola de música sense les distraccions del dia a dia al col·legi. Aquesta temporada pot ser una època perfecta per aprofundir en les tècniques musicals, aprendre noves peces i activitats per millorar la precisió en la interpretació. On millor que a unscampaments de música intensius?

 

Explora nous gèneres a la nostra escola de música estiuenca!

Les colònies musicals de Camp Festival ofereixen una varietat de programes i cursos que permeten als estudiants explorar nous gèneres i estils musicals. Això pot ser especialment emocionant per aquells que volen ampliar la seva formació sortint de la seva zona de confort.

 

Aprèn a tocar en grup

De vegades la música ens obliga a ser perfeccionistes en un aspecte més individualitzat. Però aquest aspecte no pot opacar la vessant més col·laborativa de la música. A les colònies de Camp Festival aprendràs a tocar a una banda, a coordinar-te i crear peces musicals en un ambient de companyerisme inigualable!

 

escola de música

Desenvolupa la teva disciplina i persistència!

El procés d'aprendre i millorar en música requereix disciplina i persistència. Apuntar-se a Camp Festival pot ajudar els estudiants a desenvolupar aquestes qualitats, ja que han de dedicar temps i esforç constants per assolir els seus objectius musicals. Especialment tenint en compte que tenen metes a curt termini (classe a classe) i també a llarg termini (actuació final amb el grup). Desde la nostra experiència com a organitzadors, destaquem un fet que ens va emocionar molt l’any passat, i és que són els nostres alumnes els qui més es motiven entre ells per millorar i posar-se reptes: aprofitant temps lliures per practicar, reservant aules d’assaig… Aquesta peculiar escola de música és molt més que una experiència d’estiu: és un intensiu on poden estar, si volen, 24 hores tocant i fent música sobre un escenari.

 

Si tens algun dubterespecte les actuacions i com pots formar-te a les nostres classes, no dubtesen posar-te en contacte amb nosaltres amb missatges directes al nostre Instagram!

 

Una Escola de Música que et prepara per a reptes futurs

Camp Festival pot ser una experiència crucial per aquells que aspiren a tenir actuacions més importants en el futur, donat que pot ser la primera vegada que t’enfrontes a un escenari i això, en primera instància, sol generar inseguretat. Nosaltres et volem donar les millors eines per creure en les teves capacitats i confiar en la sintonia de l’equip en què et trobes. Quan tinguis clar lo molt que vals, la por quedarà en segon pla!

 

Col·laboració i Xarxes de contacte

Amb les activitats d’aquesta peculiar escola de música d'estiu, els estudiants tenen l'oportunitat de connectar amb altres apassionats de la música i establir relacions que poden ser profitoses en un futur. Aquestes innocents connexions de colònies poden obrir portes a la col·laboració i creació musical. Sabies que molts grups de música s’han conegut a colònies musicals?

 

Com has pogut veure, apuntar-te a la nostra escola de música estiuenca no només ofereix una oportunitat per aprofundir en la passió per la música, sinó que també pot tenir un impacte positiu en el teu desenvolupament personal i professional. Així que, si ets un amant de la música, considera la possibilitat d'apuntar-te a Camp Festival i prepara’t per viure una experiència inoblidable!

Amics de la nostra escola de Música

 

CAMPAMENT
ACTIVITATS
QUI SOM?
INSCRIU-TE!
BLOG