← TORNAR

Coneix els convidats oficials d’aquest Camp Festival 2024!

Quan vam iniciar el projecte de les colònies musicals de Camp Festival teníem molt clar una cosa: fer música no és només saber tocar un instrument, sinó que envolta moltes altres disciplines que s'acaben entrellaçant entre elles, i precisament això és el que fa aquest món tan especial

 

Ens trobem que moltes famílies apunten els seus fills o filles a escoles de música amb la idea de poder aprendre a dominar un instrument, però en realitat el que estan fent és obrir un món nou, i amb ell professions que sovint són completament desconegudes per la gent.

  

Saps quanta gent treballa en el món de la música?

Tècnics de so, compositors, organitzadors de concerts, mànagers, directors, ballarins, fotògrafs, directors de festivals, promotors, productors musicals, lletristes, músics, enginyers de so, directors musicals, arranjadors, road mànager, stage mànager...

 

És per això que volíem que les colònies de camp Festival fossin un espai on poder apropar tot aquest món als vostres fills i filles. Ja sigui a través del lleure i activitats o bé a través de Workshops, convidant a artistes importants del panorama musical Català per fer xerrades i tallers als participants.

 

Aquests Workshops van canviant cada any, perquè ens agrada renovar-nos i poder anar ensenyant diferents disciplines. Aquest any, en les colònies que organitzem del 29 de juny al 6 de Juliol, comptarem amb 4 workshops.

 

Workshop d'artista convidada - Mariona Escoda

Mariona Escoda

L'any passat vam rebre la visita dels cantants de Ginestà, perquè ens expliquessin com van començar i donessin consells als participants de Camp Festival sobre la seva carrera musical.

Aquest any ens visitarà la Mariona Escoda. Cantant, compositora, logopeda i amb dos discos publicats al mercat, alguns la coneixereu com a La Rosa d'El Petit Príncep, d'altres per serla guanyadora de la primera edició d'Eufòria. Sigui com sigui, la Mariona fa anys que trepitja fort el panorama musical català i té moltes coses per explicar-nos.

 

En aquest taller tindrem l'oportunitat de parlar de forma propera amb un artista que ens podrà donar consells i explicar-nos com elevar els nostres projectes artístics.

  

Workshop detècnic de so - Albert Illa

Albert Illa

Aquest any incorporem a la llista dels workshops més esperats el de tècnic de so, i qui millor que fer-lo de la mà de l'Albert Illa, el que també serà el nostre professor de bateria!

 

Multiinstrumentista, productor i compositor, actualment treballa al seu estudi de producció i gravació (La Borda estudis, a Tiana) a la vegada que participa de diferents projectes musicals com a bateria, cantant i actor.

 

Recentment, ha col·laborat amb el grup musical internacional Gen Rosso, fent gira per tot el món.

 

Un taller emocionant on els participants de les colònies musicals de Camp Festival aprendran a com fer sonar els concerts, i tots els secrets darrere de la màgia del so en directe ide les proves de so, importantíssim per sentir-te agust, i confiat a sobre de l'escenari.

 

T’agradaria venir a les colònies de Camp Festival i assistir a tots aquests Workshops? Inscriu-te als nostres Campaments Musicals!

 

Workshop de pressència escènica - Aina Borràs i Carla Pizan

Aina Borràs Carla Pizan

A Camp Festival teníem moltes ganes de fer un workshop on pugéssim treballar la connexió amb el públic i elevar les nostres actuacions.

 

És per això que hem decidit convidar a l'Aina Borràs, actriu de teatre clàssic, cabaret i infantil i a la Carla Pizan, actriu i cantant especialitzada en teatre musical, per venir a fer un workshop de presència escènica.

 

A través d'aquest workshop ens brindaran les eines per captivar el públic mentre toquem la nostra música, des de com ens movem fins a com transmetem les nostres emocions sense dir una paraula.

 

Sens dubte estareu en bones mans per aprendre a brillar a l'escenari.

 

Workshop de composició -  Xicu i Ven’nus

xicu i ven'nus

Per últim, però no menys important, hi ha un workshop que ja vam repetir l'any passat, però que ens va agradar tant que creiem que l'acabarem repetint en cada edició de les colònies musicals.

El workshop de composició serà un espai on tots els participants podran treballar els seus temes i compondre conjuntament. Tot això de la mà de XICU i VEN'NUS, dos artistes catalans que han treballat junts més d'un cop sobre l'escenari, però que ara treballaran junts ajudant als participants de Camp Festival a crear el millor hit de l'estiu.

Cada cop queda menys per marxar de colònies, sens dubte aquest serà un estiu ple de sorpreses. Recordeu que si teniu ganes de conèixer tots aquests artistes, podeu apuntar-vos a les colònies de música de Camp Festival. 

Ens veiem a l'estiu!

CAMPAMENT
ACTIVITATS
QUI SOM?
INSCRIU-TE!
BLOG