← TORNAR

Explorem la Composició Musical: Així va ser el Workshop de Camp Festival amb Ginestà

A Camp Festival entenem la música com un univers multidisciplinar que va més enllà de simplement tocar un instrument. Creiem que la música pot obrir-nos a noves perspectives, sobretot a una etapa com l’infantesa, que ens permet connectar amb diferents emocions i estimular la nostra creativitat de formes inimaginables. És per això que, durant les nostres colònies musicals, a més d'ensenyar a tocar instruments, ens apassiona oferir una varietat de workshops que exploren diverses facetes del món musical. Com és el cas del taller de composició que vam fer amb Ginestà!

L'any passat, vam realitzar una activitat moltal. Vam tenir el privilegi de rebre els talentosos cantants de Ginestà, la música dels quals ha captivat audiències d’arreu Catalunya. El Pau i la Julia, cantants de Ginestà, van compartir amb nosaltres el seu viatge musical en una fascinant xerrada que no només va revelar els seus inicis, sinó que també ens va oferir valuosos consells per a aquells que somien seguir un camí similar al món de la musica.

Com va ser el workshop de composició amb Ginestà?

El punt àlgid de la seva participació va ser l'emocionant taller de composició que van impartir. En aquest taller,els participants de les colònies van ser dividits en grups, cadascun amb la tasca de crear una cançó original. Amb la guiaexperta del Pau i la Júlia, els participants es van submergir en el procés creatiu, explorant idees, melodies i lletres per donar vidaa les seves composicions. El resultat va ser sorprenent: cançons úniques i vibrants que reflectien la diversitat de talent i la creativitat dels participants.

T’agradaria participar en un workshop de composició com aquest als nostres campaments d’estiu? Inscriu-te a les nostres colònies musicals abans que s’acabin les places del teu instrument!

 

L'experiència d'aquest taller no només va ser educativa, sinó també inspiradora. Ens va recordar que la música és un llenguatge universal que transcendeix barreres i ens permet expressar-nos de formes inèdites. A més, ens va impulsar a seguir explorant noves formes de crear i compartir música amb el món.

Workshop de composició i molts més!

Però el taller decomposició va ser només un dels molts moments destacats del Camp Festival de l'any passat. Altres artistes també ens van visitar per realitzar workshops. Des del taller de producció musical de XICU, a la masterclass magistral de Maite Peris sobre el funcionament dels concerts, a la visita de l’Aula del Liceu  per fer-nos una xerrada sobre orientació acadèmica. Cada activitat va oferir una oportunitat única per aprendre, créixer i connectar-nos amb la música de manera significativa.

composició i altres workshops

A mesura que ens preparem per al proper Camp Festival, que tindrà lloc del 29 de juny al 6 de juliol, estem emocionats de continuar aquest viatge d'exploració musical. Amb nous workshops, artistes i experiències a l'horitzó, estem segurs que aquest any serà encara més emocionant i enriquidor que mai. Ens veiem a Camp Festival 2024, on la música es converteix en màgia i els somnis es fan realitat.

CAMPAMENT
ACTIVITATS
QUI SOM?
INSCRIU-TE!
BLOG