← TORNAR

Uneix-te a les classes de música més icòniques d’aquest estiu a Camp Festival

El món de la música és un viatge emocionant ple de creixement personal i coneixements. I quin millor lloc per iniciar aquest viatge que en els nostres campaments musicals d'estiu? Vine, coneix les nostres classes de música i desenvolupa les teves habilitats musicals com mai abans ho havies fet!

 

Comencem parlant sobre com els fonaments sòlids en la música entren molt millor amb la inspiració d’un bon profesor! Aquests mentors no només ensenyen tècniques i teories, sinó que també infonen una passió duradora per l'art musical i ajuden els estudiants a desbloquejar el seu potencial creatiu.

 

La importància de tenir bons professionals les classes de música

Les classes de música són una part essencial de l'experiència en els nostres campaments musicals i estem compromesos a proporcionar als nostres estudiants els millors recursos educatius. És per això que comptem amb professors altament qualificats i apassionats que guiaran als estudiants en el seu viatge musical a través d’unes classes de música molt originals. De fet, cada any tenim convidats especials, l’any passat ens van visitar Ginestà per ferun Workshop sobre composició. Qui sap les sorpreses que ens depara aquest any....

 

L'ambient de grup a les classes de música és una peça clau

Un dels grans avantatges de participar en classes de música grupals és la possibilitat d'estar rodejats d'altres músics apassionats. A través de la interacció amb els seus companys, els estudiants tenen l'oportunitat d'aprendre a entendre millor el que és la música i la importància de la coordinació en grup. Treballant junts en ensemble i altres activitats musicals, els estudiants desenvolupen habilitats socials, aprenen a escoltar-se els uns als altres i descobreixen la màgia de crear música com un col·lectiu.

classes de música

T’agradaria conèixer de primera mà les nostres classes de música als campaments de Camp Festival? Inscriu-te a les nostres colònies musicals abans que s’acabin les places del teu instrument!

 

 

Tenim molts referents musicals catalans que ho avalen!

Catalunya té una rica tradició musical i ha donat al món alguns dels músics més talentosos i influents de la història. Molts d'ells han passat per les escoles de música de la nostra terra, sent un exemple inspirador per als joves músics. Des de grans compositors com Pau Casals fins a artistes contemporanis com Marina Rossell o la mundialment coneguda Rosalia, que es va formar a l’ESMUC!  

La nostra regió ha estat el bressol de nombrosos talents musicals. A través de les classes de música als nostres campaments, volem inspirar als nostres estudiants a seguir els passos d'aquests grans referents i a explorar el seu propi potencial musical.

 

Les classes de música als nostres campaments d'estiu no només ofereixen una oportunitat per aprendre i créixer musicalment, sinó que també són una experiència enriquidora, un trampolí per formar aquell primer grup amb el que pujar-se a un escenari!

classes de música

Amb professors dedicats i un ambient de companyoniamusical intensiu, els nostres campaments musicals prometen ser una experiènciainoblidable per a tots els qui hi participin. Us esperem acompanyats de lavostra passió per la música i la vostra curiositat per explorar noushoritzons musicals.

 

Fes un pas endavant en la teva passió i inscriu-te ja mateix!

CAMPAMENT
ACTIVITATS
QUI SOM?
INSCRIU-TE!
BLOG