← TORNAR

Benvinguts al blog de les colònies musicals de Camp Festival!

Benvinguts al blog de Camp Festival, les colònies musicals perfectes per a tots els amants de la música! Estem encantats de donar-vos la benvinguda al nostre blog, on compartirem novetats, entrevistes, consells musicals, informació sobre les increïbles colònies musicals que fem... i tot el que us pugui passar pel cap.


Pels que no ens coneixeu encara, a Camp Festival som uns apassionats del lleure i l'aprenentatge musical, i les nostres colònies musicals ofereixen una oportunitat única per créixer, aprendre i connectar amb altres amants de la música. Com que no en teníem prou amb les colònies d'estiu, hem decidit crear un blog per estar connectats durant tot l’any. Què podeu esperar del nostre blog?

Colònies musicals amb històries inspiradores

Compartirem històries de músics que han viscut experiències transformadores. La música no només és una habilitat que s'aprèn, sinó també una forma de viure i créixer.

Consells musicals

Des de tècniques d'instrument fins a consells sobre com pujar a l'escenari amb seguretat. Us donarem informació per a tots els nivells d'experiència musical a les nostres colònies.


Detalls de les colònies musicals de Camp Festival

Mantingueu-vos actualitzats amb tota la informació rellevant sobre les nostres pròximes colònies musicals d'estiu. Novetats, entrevistes als professors, artistes convidats…

Iniciem aquest viatge amb moltes ganes de compartir amb vosaltres la nostra passió per la música.

Comencem Camp Festival!

CAMPAMENT
ACTIVITATS
QUI SOM?
INSCRIU-TE!
BLOG