← TORNAR

Aplicacions musicals pel mòbil. Treu profit al teu smartphone!

Atenció, músics en formació! Sabem que el camí per convertir-se en un músic expert pot ser un repte, però avui tenim un llistat d’aplicacions de mòbil musicals que et faran sentir com si tinguessis un backstage exclusiu en el món de la música. Amb aquestes aplicacions al teu costat, estaràs un pas més a prop d'aconseguir aquell solo de guitarra perfecte o de dominar aquella cançó difícil al piano.

 

A Camp Festival hem preguntat a diversos professors de música, perquè ens recomanin les aplicacions de música que més utilitzen a l’aula:  

 

Apilcacions musicals

iRealPro - Perfecta per backing tracks

Quan estudiàvem la carrera de música hi havia una aplicació que tot i ser de pagament, tots els estudiants la teníem descarregada al mòbil. Es tracta d’Ireal, una biblioteca de backing tracks on et pots trobar tots els temes que et puguis imaginar. Pels que no ho sabeu, una backing track és una base musical que et serveix d’acompanyament per les teves melodies o solos.  Amb aquesta aplicació, pots practicar cançons, improvisar i fins i tot crear les teves pròpies composicions i compartir-les amb la resta de músics.  Els temes estan en xifrat i et permet canviar amb facilitat els tons i ritmes deltema que vols treballar.  

Apilcacions musicals

Time Guru Metrònom – El ritme a la teva manera

Els metrònoms poden ser avorrits, però aquest no! TimeGuru et dóna el control total sobre els patrons de ritme i els intervals de silenci. És perfecte per treballar aquells ritmes difícils i per aconseguir una precisió de temps impecable a l'hora de tocar un instrument o cantar.

 

Apilcacions musicals

MusicSpeed Changer - Per a quan vols treure’t un tema però va massa ràpid

Amb Music Speed Changer podràs practicar les teves cançons preferides a la velocitat que et sigui més còmode, sense alterar el to. Perfecte per perfeccionar aquell solo de guitarra o treballar aquells passatges difícils al piano.

 

Aplicacions musicals

Yousician - Aprenentatge per autodidactes

Ja saps que la pràctica fa la perfecció, però qui ha dit que no pot ser divertit? Amb Yousician, aprendre música és com jugar a un videojoc. Gaudeixes de lliçons interactives i millores les teves habilitats tècniques mentre t'ho passes d'allò més bé. Tot i ser de pagament, creiem que és una eina molt bona per a aquells músics autodidactes.

 

aplicacions musicals

Chordify – Per quan no et saps la cançó

A tots ens passa que ens demanen una cançó però no ens recordem de com anaven els acords. A Chordify podràs transformar les teves cançons preferides en partitures de guitarra en un tancar d’ulls, mostrant-te els acords en temps real mentre escoltes la música.

 

aplicacions musicals

Perfect Ear – Per millorar la teva oïda musical

Si alguna vegada t'has preguntat com millorar la teva capacitat d'escoltar i reconèixer els acords, progressions o melodies? PerfectEar compta amb exercicis que et permetran millorar la teva educació de l’oïda, necessari per ser un gran músic!

Amb aquest arsenal d'aplicacions a la teva disposició, estàs a punt de portar el teu nivell musical a la següent pantalla. Tant si acabes de començar, com si ets un pianista expert o un bateria novell, aquestes aplicacions et donen les eines que necessites per créixer com a músic. Així que descarrega-les, posa't els auriculars i comença a fer que la música soni!

CAMPAMENT
ACTIVITATS
QUI SOM?
INSCRIU-TE!
BLOG